Harry Potter is back!

Quins girs més estranys fa la vida, oi? Després de gairebé deu anys, els fans eterns de Harry Potter, aquells qui, segons la Sra. Rowling, "heu estat al costat d'en Harry fins al final de tot", estem d'enhorabona perquè la "vuitena novel·la" ja ha sortit a la venta en anglès: Harry Potter and the Cursed Child. I dic "vuitena novel·la" perquè és un guió de teatre i no l'ha escrit ella, cosa que no el converteix en apòcrif ja que SÍ té la seva aprovació: és, literalment, "based on an originl new story by J.K. Rowling". Deal with it.


Com no podia ser d'altra manera, i ja que he demostrat en més d'una ocasió que me germana i jo som magues sense carta atrapades en un món de muggles, aquest llibre és un must-have a casa nostra. Bé, sense el must-have perquè, de fet, JA EL TENIM! Sí, moriu d'enveja Tubercles! Mwahahahahaha!! I com pot ser, si tot just fa una setmana que va posar-se a la venta? Màgia, muggles descreguts! Màgia i contactes (perquè els de Amazon són ràpids però no tant). L'atzar, igual que va passar amb l'evolució, ha fet que una amiga de me germana fos a Londres el dia del llançament i li'n comprés una còpia. Així que el llibre ja és nostre i aquesta nit mateix començaré a llegir-me'l... òbviament, me germana ja l'ha llegit (sumant el total d'hores, diria que no li ha costat ni un dia sencer xD) i està que salta d'emoció per compartir teories amb mi (ja ha intentat l'estratègia dels spoilers que, com sabeu, no solen tenir efecte en mi perquè me la porten fluixa... però no en aquest cas; no, Harry Potter s'ha de llegir amb la virginitat intacta, home!). Mireu, mireu...


No es veu, però sota hi ha el llibre de Die Seiten der Welt, aquell llibre en alemany que em vaig comprar a finals de Juny i que encara no m'he acabat. De fet, i si segueixo el calendari previst d'un capítol al dia, l'acabaré abans de començar 5è, cosa que em fa contenta perquè, donat el cas que ens deixin triar llibre aquest curs, podré començar la segona part encara amb la primera ben fresca. És tot un record per a mi, un record a la baixa, vull dir: poques vegades, no, espera, CAP altra vegada havia trigat tantíssim en llegir-me un llibre. Per una part, em fa rabia, perquè sembla que no avanci mai, cosa que em sulfura i fa que em qüestioni què collons he estat fet fins ara a la EOI. Per l'altra m'adono que, sense un diccionari a prop, no hi haurà manera de llegir-me una novel·la sencera en alemany fora de casa. Verdammt!

Anyway, parlava de Harry Potter. Doncs com ja us he dit, aquesta nit mateix el començo i, espero i desitjo, que surti en català, amb sort, per Nadal, per poder tornar-lo a llegir, aquest cop, en la meva llengua. I sí, és molt friki però m'és igual: tenim tots els llibres de Harry Potter en català i anglès, aquest no serà menys. Me germana i jo estem desitjant que arribi la obra de teatre aquí (creuem els dits perquè la facin en català) però, si no arribés, tenim YouTube (més encreuaments de dits). Obsessionades, aquesta és la paraula.

Llibres a part, aquesta tarda, navegant per Spotify, he descobert un grup alemany de rock (o això diuen ells, és clar que la meva concepció del rock no inclou l'Elvis, ni els Beatles, ni el Bowie, ni U2... potser m'hauria de replantejar què entenc jo com a "rock") que sona molt bé.Són els Silbermond i en podeu escoltar tots els àlbums a Spotify. I no, no necessiteu entendre alemany per escoltar-los, total, jo escolto música en japonés, no entenc res i aquí estic, tan feliç. Google és meravellós i hi podeu trobar les lletres traduïdes, així que keine Sorge!

També tinc mòbil nou! Després de dotze anys a Orange, he abandonat el ramat taronja. Primer, perquè ens van fer una oferta millor els de ******************** i segona, perquè van adjudicar-me una tarifa que no havia demanat i vaig estar pagant un any sencer sense usar-la. Crec que ja ho havia explicat això. Bé, sigui com sigui, la família ha dit ciao-ciao i s'ha mogut a una nova companyia, amb el canvi corresponent de terminal, cm diuen ells. De fet, si hagués volgut, podria haver conservat el mòbil, només havia de demanar el codi per alliberar-lo a Orange però, sincerament?, ja fallava. Potser el meu no tant com el del meu pare i me germana, però li costava carregar les aplicacions. I no penseu que estic parlant de súper aplicacions que necessiten mil i un recursos, cof Pokémon cof, i ara, parlo de la llibreta de contactes, dels missatges, de l'àlbum de fotos, coses per l'estil. Ara ja no passa, no si no es tracta de Pokémon, lògicament, hahaha. Una de les coses que lamento és que la meva estupenda funda d'en Zoro ha quedat obsoleta, pobra. El mòbil nou hi entra però li va un dit curta ;___;, així que he hagut d'improvisar i tirar d'imaginació. Al final, he comprat una funda transparent d'aquelles de dos duros i...




Aquí les teniu, les meves fundes personalitzades! M'he estalviat una pasta gansa imprimint-les jo mateixa. 25 euros em volien cobrar per fer-me-la! Au, va, que sóc catalana! No és difícil imaginar quina d'elles porto ara mateix, eh que no? Hehehehehe. Estic molt orgullosa del meu propi ingeni ;___;

Voldria escriure més sovint però a l'estiu hi ha poca cosa a dir, així que no espereu gaire novetats, com a mínim, no fins a principis de setembre, perqu aleshores ja hauré tornat d'`Àmsterdam i podré presumir de viatge. Vull dir, compartir el meu viatge, compartir. Ai, aquests lapsus linguae. O calami. És igual. Ens veiem per aquí pròximament! Porteu-vos bé i recordeu que SOU TOTS MOLT MACOS! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Cada cop que obro el primer, maleeixo les editorials per no haver-lo
traduït al català. Cremareu a l'Infern!

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda