L'aventura evoluciona

Per fi! Per fi! Digimon ha tornat! Per fi! Avui mateix s'han estrenat els quatre primers capítols (de 32 que s'emetran) i ja friso per veure'ls. Llàstima que ens toqui esperar a l'Abril de l'any que ve per veure els següents, però en fi. 

Pel que he pogut llegir, són sis sagues, de quatre capítols cada una. L'estil em recorda una mica a la segona temporada de Durarara!, que també ha estat dividida en parts i emesa per torns. Una putada, si voleu la meva opinió: ja són ganes de fer-nos patir. Amb premeditació i traïdoria.

Aquesta primera quatri-entrega té per nom Reunió (再会). Imagino que tractarà sobre la dificultat pels joves d'establir una família pel seu compte i trobar una feina digna. Digo yo. D'entrada, per la quantitat de gifs que hi ha a Tumblr, la cosa promet. I sinó no em creieu...



Riurem, riurem molt. M'ho passaré teta. Tinc grans expectatives pel que fa a l'anime, per descomptat, però el que més ganes tinc de veure són les conseqüències del mateix a la xarxa. Serà molt divertit endinsar-se a Tumblr aquests dies. Ai, si fins i tot m'he posat a ballar d'alegria xD

Pròximament, primeres impressions. Prometo que procuraré ser objectiva, en teniu la meva paraula (ara, altra cosa és que els intents per ser-ho siguin tan ineficients com la capacitat d'una patata per pondre un ou). No marxeu gaire lluny! I recordeu sempre que TAN DE BO FOS UNA PAPALLONA PER PODER SOLCAR EL CEL I ANAR-VOS A VEURE!! Ah, i que... SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

You know what I mean...

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda