Primavera anticipada

Si bé m'encantaria parlar-vos de la meva estimadíssima Laura Pausini, no és el cas (tot i el que pugui semblar pel títol). No, jo venia a parlar-vos, literalment, de la primavera anticipada que va tenir lloc a Barcelona el cap de setmana passat. Va ser un diumenge tan increïblement assolellat i calorós, que el Jardí Botànic es va col·lapsar. I només estem a Març. Suposo que ser primer diumenge de mes, gratuït tot el sant dia, també ajuda. Però, les coses com són: va fer un dia de collons. I a mi em va tocar estar-me tancada a taquilla. Si hi hagués justícia al món, plouria cada diumenge de l'any. Però la justícia és només pels rics, als altres ens toca posar les dues galtes...i espera que no ens demanin també les del cul. Anyway.

Xifra escandalosa per a un diumenge de Març:


I si no us ve de gust ampliar la imatge, ja us la dic jo: almost 600 visitants, 400 dels quals va venir de manera exclusiva pel matí, de 10 a 14 h. És a dir, 100 visitants la hora. Reconec que les 4 hores restants van ser molt més tranquil·les, no més de 30 - 35 persones per hora. Tot i així, una mica d'aire no m'hagués fet cap mal. Un dia d'aquests el microclima de taquilla escaparà al meu control i aleshores serà massa tard. Ni la Charca Inmunda se'n lliurarà, mwahahaha!!

Fins que arribi aquest dia... recordeu sempre que SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Una d'aquestes m'alegraria els diumenges. Oh i tant.

Comentaris

  1. Teníais aire acondicionado? Dabais chocolate con churros? (ah no, que eso es aquí jujuju) Porque menuda cantidad de gente para tan poco rato..

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues ni lo primero, ni lo segundo. Bueno, lo primero sí, pero sólo para las de taquillas, mwahahaha. No veas lo bien que sienta en verano ver como la gente se asa de calor (por voluntad propia porqué, ¿quién en su sano juicio se mete en un jardín sin sombra en pleno julio a las 2 de la tarde? ¡¿Quién?!) y tú en la gloria: me encanta. Pero vamos, que ya empieza la época de las avalanchas humanas. En breve, overbooking.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Mamón nivel "Decirle a la única persona que se lee mi bloc "Mmmm..... jodete xD""

      He dicho.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda