Novetat a NormaEditorial: Blood Lad

Caram, estic sembrada, avui! Va, que aquesta serà ràpida. Resulta que buscant una cosa que res té a veure amb el tema que ens ocupa, m'he topat amb... bé, amb el tema que ens ocupa, caram!

http://www.normaeditorial.com/blogmanga/blog/?p=7104

Pels qui no coneixeu aquest manga, us diré que Blood Lad tracta sobre un vampir otaku (sí, sí, otaku fins a la medul·la), l'Staz, qui de manera inesperada es veu involucrat en una cursa contra rellotge per a retornar al seu estat normal a la Fuyumi. És a dir, per a tornar-li la vida.

Resulta que el primer volum està a la venta des de finals de Març. Però com sol passar-me de manera habitual, jo no m'assabento d'aquestes coses fins que no passo per Norma i ho veig en directe.

Segueixo el manga on-line i vaig trobar un fansub força bo (Kuroshio no Fansub), amb una adaptació molt ben trobada, molt natural, en podríem dir. El problema és que, desgraciadament, sembla que tenen el projecte una mica abandonat. Tampoc és que es noti gaire, crec que al Japó van pel 26 i ells estan amb el  24. No sé... igualment, seria una llàstima que ho deixessin estar. Si voleu, podeu passar-vos per Batoto i llegir-lo allà, a veure què us sembla: http://www.batoto.net/group/_/k/kuroshio-no-fansub-r1313.

Personalment, el trobo força divertit. No diré que atípic perquè, en el món del manga, ja s'han tocat tots els temes imaginables, però si original, com a mínim, pel que fa a la manera de desenvolupar les sub-trames que van apareixent. Alguns girs inesperats per aquí, una mica de mordacitat per allà i et voilà!

Com que estic pensant en dropejar Claymore i esperar a que surti l'últim volum del manga (que poc li falta) perquè ja començo a no tenir lloc i tant Kuroshitsuji com Soul Eater van per llarg... suposo que li puc donar una oportunitat a Blood Lad. Si la cosa no surt bé... vaja, sempre em quedarà Internet.

I ja que comento el tema del manga, sembla que Blood Lad està programada per a les estrenes d'anime d'aquest estiu. Juliol, he llegit. De moment però, no tinc la més mínima idea de quines seran les veus principals; assumpte de major importància per a qualsevol fan. Pel moment, a la pàgina oficial de l'anime no hi diu res.

Aquí us deixo el tràiler  pujat per la pròpia revista on s'edita el manga:


I ja està! Prometo no fer cap més entrada en les 5 hores i mitja que queden de dia. Paraula. Ens veiem pròximament, espero que amb les veus de Blood Lad. Fins aleshores... SIGUEU SEMPRE TANT I TANT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Pequeña pero matona, no? Doncs la de la destral ho és.

P.D: I ara me'n vaig a veure Karneval... wiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

Comentaris

  1. A mi aquest me'l va recomanar una amiga, però no ho vaig recordar fins que el vaig veure per Sant Jordi. xD Ni me l'havia mirat abans, i ara he d'admetre que el dibuix és força molongui. A veure si en algun moment que em senti il·luminada m'hi poso.
    PD: Al manga de Soul Eater sembla que no li falta gaire par acabar-se, tot i que potser són impresions meves.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no, no són suposicions teves: té tota la pinta d'estar a punt de tancar paradeta.

      Blood Lad té un dibuix que, a vegades, sembla descuidat però es desenvolupa bé i és divertit. Què més pots demanar? xD

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda