Magdalenes de pa de pessic de iogur

Bona tarda, Tuberclets!! Avui us porto un "regalet" per llepar-se'n els dits! He estat trastejant a la cuina i, en qüestió de mitja hora - tres quarts, he omplert tota una safata amb magdalenes. I per què? Doncs... és curiós, la veritat.

Resulta que un dels membres de l'staff de RedLine va obrir un tema al fòrum sobre "Moments Èpics" de diferents anime. Fins aquí, la relació és mínima, però ja hi arribaré. A mesura que anava buscant moments èpics, vaig anar retrocedint més i més en la meva memòria, fins arribar a l'era Digimon. Un cop en aquest punt, els vídeos i imatges dels moments més mítics d'aquest anime són interminables. Així que, buscant, buscant, van anar sortint vídeos i més vídeos; comentaris diversos; valoracions sobre les següents temporades i aquestes coses. El cas és que, després de saber que a la sisena temporada (Digimon Xros Wars) hi sortien de nou tots els protagonistes amb més pes de les temporades anteriors, m'ha donat per posar-me a veure la segona pel·lícula de Digimon: Digimon Adventure - Bokura no War Game. I què hi passa en aquesta pel·lícula que m'hagi dut a fer magdalenes? Simple, que en Taichi li demana a la seva mare que li faci un pastís perquè sa germana està en una festa d'aniversari i ella en menjarà però ell no. Tant estúpid com això, sips.

El meu cap funciona a un altre nivell, ho sé, ho sé. Sent fidel a la pel·lícula, hauria d'haver fet un pastís però ja que me germana em va regalar un motlle per a cupcakes... doncs he pensat que l'aprofitaria. Així també vaig practicant pel Dia de Reis, que ja tinc encàrrecs xD.

I això és tot. Però encara em faltarà una cosa: un Taichi que provi les meves magdalenes. En fi, la vida no és perfecta!

Magdalena model "Seta del Bosque"
Magdalena model "Pezón de Guarrilla"
Què, enteneu ja allò de "Pezón de Guarrilla"? xD

Falten les  últimes en sortir del forn però, bàsicament, són iguals, així que...
Eh que són maques? Eh que de sobte teniu moltes ganes d'anar a l'armari on la vostra mare guarda la xocolata, endur-vos'la d'amagat a l'habitació i no deixar-ne ni una mica per a demà esmorzar, eh? Eh? Eh? Eh? Mwahahahahahahaha!!! Sóc pèrfida!! Apa, bona tarda... i feliç mal de panxa!!

... i no oblideu mai, mai, mai que SOU TOTS MOLT MACOS!! (diarrea inclosa, je!) Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Buajajajajajaja!! Excelente!!

Comentaris

  1. Iuhuuuuu, a que no saps qui sóóóóóóc???
    És broma, poma! :P És evident que saps qui sóc! Pedona que vingui a treure el nas al teu blog (t'he de dir que la música m'ha clavat un ensurt mortal perquè tenia el volum a tope) però és cosa teva per tenir l'enllaç a la firma del fansub i fer-me venir curiositat, així que res de queixes!
    I per cert, mola catxo, el teu blog. Com t'ho has fet per mantenir-lo viu durant tant temps és un misteri per mi, ja que el meu tot i tenir-lo compartit amb un amic està ple de pols i rovellat per tots cantons. A més, és d'allò més acollidor amb la musiqueta relaxant i els colorets i oh oh, tot molt bonic. I en Kurama per tot arreu, però això no és cap sorpresa, no m'esperava menys de tu.
    En fi, espero que no et sagnin els ulls per les meves faltes d'ortografia i deixo d'assetjar-te d'una vegada. Ciao!

    PD: Magdalenes! Nyam! :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja!! Doncs benvinguda al bloc, Shru!! Que com m'ho faig per mantenir-lo viu? Doncs no ho tinc gaire clar, jo vaig escribint... algú s'ho llegirà, no? Pensa que els dos primers anys, només m'ho llegia jo. Bé, i els següents també xD. Però és que m'ho passo de por escrivint el munt de burrades que circulen per aquí (perquè mira que n'hi ha... i milers!) i, de fet, qualsevol cosa que em passi pel cap. És divertit; a més, el bloc em permet deixar anar la meva psicosi en dosis no nocives per a la població humana.

      Per descomptat que al bloc hi ha en Kurama per tot arreu, però si és el meu tribu especial per a ell!! Pensa que la direcció del bloc vol dir "La Rosa de la Nalataia"... millor dedicatòria que aquesta no n'hi ha!! Jajajaja!

      No sabia que tenies bloc... bé, doncs ja el buscaré, a veure si te l'animo una mica ^^.

      Merci per passar-te per aquí... i no pensis que em sento assetjada, mai! Afalagada, més aviat.

      Elimina
  2. No pintan mal... ni parece que estén caducadas xDD

    Pdta: Ah no espera; que las has hecho tú, entonces es que son venenosas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uix, lo que me ha dicho!!! La Diosa de la venganza te hará pagar por esta afrenta a su más querida discípula!! Y la Diosa de la Gonorrea te dejará sin pito, ala!

      P.D: En serio, sin pito.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda