GranOtaku 2011 - Dia 7 Part 2

Ahir ho anunciava i avui ho faig realitat; ja teniu aquí una nova entrega de la vostra telenovel·la històrica favorita! Un mes més, us porto la millor de totes les crítiques socials escrites fins ara! Una finestra oberta a un Univers on els somnis i la realitat es confonen, unint-se en un de sol i formant un espiral de pronunciada pendent; camí directe a la psicosi més absoluta, camí directe a la perdició! Per a tots vosaltres, i només disponible aquí... GranOtaku2011!

En el capítol d'avui us esperen més de dues (i tres!) paranoies mentals diverses; totes elles nascudes en la meva perversa i privilegiada ment. Un producte 100% original, lliure de còpies i/o referències a altres treballs d'autors molt menys coneguts que jo, on vas a parar!

Si encara no t'has llegit els 12 capítols anteriors, si encara no t'has quedat sense respiració de tant riure amb l'Especial de Nadal... a què esperes?! Viu la vida amb un somriure, endú-te GranOtaku a casa teva pel mòdic preu de... 0 euros!! It's free!!



L'equip de GranOtaku està pensant en formar un grup de suport a les FansNoHistèriquesInexistents d'en Zoro que, pobre, ho passa bastant malament. Si t'hi vols unir, només ens ho has de fer saber! Contacta amb nosaltres... i uneix-te! Per un futur lliure de tortures!

Si ets de les que pensa que l'Atobe encara es pot rebel·lar més, de les que creu que en Hiba-chan hauria de repartir més hòsties i menys comentaris mordaços, de les que opina que en Hitsugaya és un pet de líder... no ho dubtis, la Bústia de Suggeriments de GranOtaku és el teu lloc! Volem saber la teva opinió, ni que sigui per saber que algú en té. Després, el que fem amb les vostres idees... bé, no ho diem aquí, que podria haver-hi menors llegint. Però si has pensat en foc i tenalles al roig viu, T'EQUIVOQUES!!

Tot és possible a GranOtaku! Segueix-nos i comprova-ho!

* GranOtaku no està recomanat per a menors de 7 anys, adolescents sense supervisió paterna, pares sense supervisió psicològica, ni cap tipus de persona de salut mental qüestionable  Si no formes part d'aquest col·lectiu, més et val no llegir-te això o en formaràs part aviat. Avisats esteu!

** Aquesta entrada és pura publicitat. Qualsevol semblança amb la realitat és casualitat. Qualsevol conseqüència derivada de la lectura d'aquesta, obra lliure de referències externes, és responsabilitat dels lectors. No s'acceptaran demandes judicials ni querelles criminals. Tenim armes... i les farem servir.

*** El servei d'advocats ens recomana rectificar la clàusula anterior.

**** Ens hem menjat el servei d'advocats. 

***** GranOtaku2011. Tots els drets reservats... menys els vostres; aquests no ens importen el més mínim, ja heu vist què hem fet amb els advocats.

Comentaris

  1. 100% original, venga ves a contarle el cuento a otra... basado en personajes reales 150% real, sí, sí, incluidos los personajes "ficticios" tu y yo sabemos que en tu cabeza son reales.

    Coautora despedida...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nalataia Tubercle7 de març 2013, 18:43:00

      Despedida??!! Los cojones!! Este marrón lo empezamos las dos... y si a mi me arrastra al Infierno, tú te vas de cabeza!!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda