See you next week! - Capítol 19

Si això fos un bloc seriós, aquesta entrada hauria estat editada el 10/08/2012.

Si això fos un bloc seriós, aquesta entrada seria una altra.

Si això fos un bloc seriós, aquest bloc no existiria.

Afortunadament, això no és un bloc seriós.

Capítol 19 - Mitobe & No.2 & Tsuchida & Koganei & Izuki


Level 10: Maxi-Gay. Activat!

Especial "Mare Tubercle" de la setmana: frases encadenades! xD... no, de fet; si fossin frases encadenades, haurien de començar tal i com acaba l'anterior però, a veure qui és el maco que comença una frase coherent amb el número 2?! (va, intel·ligents, va! mwahahaha!).

Salta a la vista la meva falta d'estabilitat mental. I és que només pensar en la setmana que m'espera al Jardí... ja m'entren tots els mals. Evidentment, els mals acaben ràpid quan recordo QUI marxa a LONDRES a finals de mes! >w<. Sí, ja queda menys! Cada dia que passa s'escurça l'espera. Tant per una cosa, com per l'altra. I a quina altra em refereixo? Doncs a GranOtaku, per descomptat! En un parell de setmanes, nou capítol! He tingut gran part de l'estiu per a seguir amb la història... i m'atreviria a dir que, durant els pròxims mesos fins a finals d'any, podré anar fent a bon ritme. De fet, una de les vacunes que m'enduré aquests dies al Jardí és el macro-arxiu on hi tinc tots els esborranys del fic. Espero no col·lapsar-me gaire... que un sistema nerviós descompensat i el Jardí no són bona combinació ... Nefasta, de fet.

Probablement, acabaré mig boja de tantes hores al Jardí: no m'ho tingueu en compte, si us plau. Sobretot, si em dedico a divagar des de la feina. De debò, no serà a propòsit. En tot cas, porteu-vos bé i resguardeu-vos de la calor, que en fa massa! No us poseu pesats amb els que us aguanten i... SIGUEU SEMPRE IGUAL DE MAQUES I MACOS! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


[Batman on] ... nanananananananana, spoiler! ... [/Batman off]

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda