Em podeu dir nostàlgica, si voleu...

Doncs is, em podeu dir nostàlgica, si us sembla bé. I perquè? Resulta que després de barallar-me toooooot el matí amb la còpia de seguretat dels collons, per fi, 8 hores de problemes després, he acabat. Total, que quan me n'he deslliurat i he decidit en què gastar el poc temps lliure que em queda fins anar a dormir (xD), m'ha donat per obrir la carpeta dels vells records i posar-me en pla "avui, vull tornar a la meva adolescència"... encara que reconec que, part de la culpa la té la graduació de me germana d'ahir, però m'estic desviant.

Deia que, en un esforç per tornar a la meva adolescència, ni que sigui de pensament, he rebuscat al calaix de les coses velles i m'he topat amb el CD de les Spice Girls... perdò, EL CD. Ara si. Res de segons parts (mai han estat bones)... i m'he dit "a veure què té YouTube que pugui ser-me d'utilitat". En fi, aquí teniu els resultats.

WANNABE


SAY YOU'LL BE THERE



2 BECOME 1


MAMA


WHO DO YOU THINK YOU ARE


No les poso totes, bàsicament, perquè no em ve de gust. Prou pesada m'hauré fet amb aquestes cinc, com per posar les cinc que falten; a més, les altres no m'agraden tant. En tot cas, de tant que vaig escoltar la cinta (sí, si, el casette, ho heu entès bé) se'm va trencar... i com a tonta que sóc, vaig sortir a plorar a la falda de la mama. 

- Se m'he trencat la cinta de les Spice -
- [mode ironia on] Ai! quina llàstima filla meva [mode ironia off] -
- Si, a sobre, riu! -
- I què vols? Que m'arranqui els ulls del dolor!? -
- Dona, una mica d'empatia no estaria malament... - 
- No l'haguessis escoltant tant, vés - 
- Mala persona T_T - 
- Au va, que haig de fer el sopar - la mama s'aixeca del sofà, me la miro i...
- Saps que qui riu últim, riu millor, oi? - 
- Si, per? -
- Perquè em penso demanar el CD per Nadal - 
- Si home! - 
- Sí... mwahahahahaha!! - 

Li va costar un colló i part de l'altre trobar-lo, però ho va fer. I encara no sé com: la mama fa màgia! xD Per cert, quan això va passar, en tenia 20.

Algun dia havia de passar... quan menys us ho espereu, us planto mitja discografia dels Backstreet Boys xD... això sí seria bo! Jajajajajaja.

Apa, ja no emprenyo més, que m'heu d'anar a fer voodoo després d'això. Ens veiem pròximament... fins aviat i recordeu que si us lleveu d'hora, molt d'hora... estareu fent el patètic! Ah, i també que SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


Per cert, per si pensàveu que algun cop he estat una persona normal... vaig veure la peli i tenia fotografies, retalls de revistes, pòsters i tot el merchandising possible! Era una friki de les Spice!!

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda