"Dóna'm un screenshot i canviaré el món"

"Dóna'm un screenshot i canviaré el món", aquest és el meu lema d'avui! I perquè? Per què veure Gintama dóna lloc a seriosos problemes de salut mental! I si sumem els als que JA carrego habitualment, le resultat és el següent:



Wallpapers, wallpapers everywhere

... i, així, la Nalataia ja té dos nous fons de pantalla. Gràcies Katsura. Gràcies Hijikata-san.

Ara només em queda esperar la nota de la pràctica d'estadística i la feina que vindrà a continuació. Treball en grup. Encara que, qui diu grup, diu parella... perquè som dos. No tres, no. Dos. I l'SPSS... bé, vist així, potser si som tres (l'SPSS és una entitat ell sol... una entitat que fa por)

I ja que parlo de por, algú ha vist el vídeo anterior? Perquè això SÍ fa por. Encara que a mi no. El que sí em fa por és el pròxim semestre. Ui, ui, ui... el veig negre. Negre com el moll de l'os dels fòssils. Fòssils que, by the way, no tornaré a veure mai més. Or so it seems.

I si ho sembla, es que potser ho és? No ho sé. Tocarà esperar. Igual que per anar a recollir l'entrada. I parlant d'entrades, ens posaran un guardaespatlles per anar de la feina a casa? Perquè estaria bé, que tota aquella zona, de nit, és molt lletja... i bruta... i verda. Però verda en el mal sentit, que hi ha molt pervertit lliure.

I com que de perversions va la cosa... és possible veure AIXÒ i no escandalitzar-se?



Si, són qui esteu pensant. Cosa que em recorda que el yaoi de Gravitation és sumament divertit, sobretot quan en Hiro li explica a en Shuuichi el llindar orgàsmic d'en Yuki. I "Shuuichi per aquí, Shuuichi per allà..." i després d'haver llegit el DNA aquest matí; serà que sóc immadura? 

El cas és que... m'he perdut, Tubercles. I amb mi, tots vosaltres. Bé, no passa res, està tot sota control. Oh, i ara que trec a relluir el tema del control, caurà Sekigahara aquest Nadal? Això espero.

Res més, doncs. Si no us sap greu... SOU TOTS MOLT MACOS!!! Bona nit!!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


Culpa teva

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda