Somnis i Malsons: el món de l'inconscient I

Moltes vegades, quan busquem per Internet la paraula "somni", "interpretació dels somnis" ens trobem amb pàgines web escrites per gent incompetent que la única cosa que busca és el benefici propi, fomentant l'augment en el nombre de visites de la seva pàgina. Res més. No són conscients de com pot arribar a afectar una mala interpretació dels somnis en la vida d'una persona.
És per aquest motiu que, des d'aquest bloc, des de la meva humil experiència amb els somnis i el seu significat, que jo, la Nalataia Tubercle, per a alguns, Mare Tubercle, he decidit compartir els meus amplis coneixements amb vosaltres: perquè pugueu dormir tranquils sense témer les vostres experiències inconscients nocturnes.

He decidit classificar els SOMNIS en tres classes: els somnis "made in Hollywood", els somnis "made in Spain" i els somnis, a seques.

Els MALSONS els he classificat en: els malsons "on passem molta por", els malsons "en els que la paraula por pren un significat totalment desconegut fins ara" i els malsons "on et pixes, et cagues i, per si fos poc, t'arrosseguen a una artritis crònica".

Bé, per raons d'espai i llargada, avui tan sols tractarem una part petita dels SOMNIS. Comencem.


SOMNIS "made in Hollywood"

En aquesta classe, hi entren tots els somnis on hi surten OVNIs, alienígenes transvestits, el vostre actor i/o actriu preferit, somnis provinents d'altres persones que han arribat a vosaltres a partir d'un procés químic anomenat "osmosi", objectes físics inanimats, productes cosmètics, llibres i, per últim, cireres en almívar.

Generalment, estem parlant de somnis llargs, de fins a 3 minuts i 12 segons de durada. Somnis en els que, a part d'un mateix i els possibles extres esmentats més amunt, també hi fan acte de presència la nostra/nostre ex (sempre representant la "part més bruta i salvatge del sexe sense límits"), els gos dels oncles que va morir quan teniem 2 anys i un dia (molt mala edat per estar prop d'un gos) i les mandonguilles passades que vareu haver d'engolir com a sopar la nit anterior no, l'altra.

En aquest cas, el tipus de somni que es desenvolupa és el d'una pel·lícula d'alt pressupost que té com a principal característica una carrera de cotxe de cavalls intergal·làctica. La trama però, es desenvolupa a partir d'una disputa entre famílies que volen obtenir el control del trànsit interestel·lar de llet de vaca transgènica. En aquest marc, el protagonista del somni, és a dir, l'individu, viu una intensa història d'amor i lluita amb la seva Nèmesi, l'Univers. Al final, tot i que el desenvolupament de la història varia entre persones, la fi del somni és la mateixa: l'individu desperta.

Pel que fa a l'atrezzo del somni, el significat general sol ser el següent:

- OVNI: Com a medi de transport, l'OVNI significa moviment; endavant, endarrere, cap als costats, en sentit invers a la rotació de Venus, amunt i avall i endarrere en el temps. És un símbol de bon auguri ja que ens transporta mes enllà, concretament, cap a les estrelles. Si l'OVNI és negre, morireu abans d'acabar el somni.

- Alienígenes transvestits: Són la quintaessencia del Mal personificat. Habitualment, vesteixen de platejat amb llargues perruques fúcsia.  La seva funció és, igual que les/els ex, portar-nos a l'èxtasi carnal, per això fan tan de mal; ens allunyen del nostre objectiu prometent-nos plaers sense fi. Si l'alienígena en qüestió és l'ET, feu-vos un favor, correu.

- Actriu/Actor preferit: Essent la veu de l'experiència i sentit comú, la visió de la nostra actriu i/o actor preferit és el reflex dels nostres propis pensaments i reflexions més profundes. Però, com a éssers inferiors que som en comparació a les grans celebritats de Hollywood, triem la seva imatge per a donar-nos consell o ajuda; ells són més de fiar. No és una representació negativa de nosaltres mateixos, no, simplement, ells són millors que nosaltres i així ho reconeixem. Quan, enlloc del nostre actor/actriu preferit, veiem en Charlie Sheen vol dir que acabarem borratxos i, per tant, morts.

- Somnis d'altres: Com a éssers humans que som, no podem evitar explicar allò que ens passa o creiem que ens ha passat, fins i tot, expliquem allò que voldríem que ens passes. És per això que, molts cops, somiem "allò que em va explicar Fulanita de Tal quan fèiem cua al supermercat mentre escoltàvem la radio gràcies al desconsiderat que teniem al darrera, que tenia l'Ipod a un volum escandalós". Habitualment, aquests tipus d'afegits, solen visualitzar-se com a falsos flashbacks (falsos perquè no són nostres i mai ho seran). Se'ls ha d'ignorar deliberadament perquè, d'altra manera, es creixen i colonitzen les nostres nits. Són un paràsit difícil d'eradicar.

- Objectes físics inanimats: Normalment, i igual que en els videojocs de rol, són objectes que ens poden facilitar alguna tasca. Entre aquests estris trobem la Pedra Filosofal, el Calze de Crist, el Dispensador de Maionesa, la katana Shusui, el Bolígraf Bic de color Vermell, la Clau a la Immortalitat, etc. No obstant, s'ha d'anar amb compte amb el Peluix Tarta de Fresa, objecte maligne on n'hi hagi.

- Productes cosmètics: Com el se nom indica, no són més que productes de cosmètica femenina, funció dels quals és inflar els nostre ego i autoestima fins a nivells estratosfèrics. No patiu si sou nois, no és símbol d'homosexualitat, en el vostre cas és indicador de "chuloputas"; a més rímel, més cregut i prepotent. Tan sols us pot ser d'ajuda la cremallera del necesser on es troben els productes; és un arma mortal de petit format però provoca pèrdua de punts de vida d'una manera alarmantment ràpida.

- Llibres: Evidentment, no només les actores/actors són font de saviesa; els llibres també. Ja siguin llibres sobre religió, economia domèstica o ciències ocultes, sempre se'n pot aprendre alguna cosa (ni que sigui a no usar-los mai més). Fins i tot els apunts i/o llibretes d'exercicis són texts que sempre s'han de tenir en compte. El llibre que heu de tenir sempre a mà és "Psicopatia d'un assassí: Jack i l'Esbudellador" i el que mai, MAI he de ni tan sols tocar és "Pocoyó: Aprende a Sumar"... massa sang.

- Cireres en almívar: Com diria qualsevol cuiner, "Les cireres en almívar són la guinda que corona el pastís". I no s'equivoquen. Les cireres evoquen tot allò bo que hi ha en nosaltres i que, com a conseqüència dels alienígenes transvestits i les/els ex, s'ha acabat per podrir. És necessari que abans de despertar en tinguem a les butxaques o els Xucladors d'Ànimes ens deixaran secs com a una pansa. En aquest cas, siguin vermelles, rosades, negres, blaves, verdes no importa, és indiferent. Si no som capaços de tenir-ne com a mínim una abans de despertar, morirem sense remei.

En resum, si teniu UN somni "made in Hollywood" podeu estar contents: són difícils d'aconseguir i es repeteixen poc sovint, per sort. El seu significat és MISÈRIA ABSOLUTA A PARTIR DEL MATEIX MOMENT EN QUÈ DESPERTEU. Sort.

S'ha de tenir en compte que tot l'anteriorment exposat varia en funció de la persona: no tothom té la mateixa concepció d'una cirera (per a més informació, consulteu el Mite de la Caverna, de Plató). No obstant, a grans trets i generalitzant, podem dir que si; que tothom veu el got mig ple.

Per avui, això és tot. Pròximament, us parlaré dels Somnis "made in Spain"; en extensió, molt més curts i menys interessants que els Somnis "made in Hollywood". Fins aleshores... SOU TOTS MOLT MACOS!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

P.D: Si voleu que interpreti algun somni en concret, no dubteu en explicar-me'l!



Els conills grans d'ulls vermells i mirada assassina són els millors guardaespatlles que trobareu mai en un somni: no en fugiu, caceu-los i esclavitzeu-los!

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda