Canvis a "Nalataia... Mare Tubercle"

Eeeeeeeeeeeeeeeeeei! Hola Tubercletes i Tuberclets!! Crec que resulta poc informatiu i una mica absurd dir-ho peroooooooooò... HE FET CANVIS AL BLOC!!! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

Molt diferent, eh? Doncs si... habituada com estava al taronja i tal, crec que em costarà una mica pair els canvis... però no em desagrada (evidentment XD). Ara, la nostra Comunitat Tubercle té un no-se-què més... seriós? Bah, tant és ^^.

No només ha canviat la plantilla sinó també l'estil de lletra predeterminada... una tipus de lletra que m'encanta!!! >w<... però no tot han de ser flors i cançons maques, eh que no?... per això li he donat un toc sang al color de la lletra... diria que per a fer-ho més dramàtic, però el drama no va amb mi, perquè negar-ho ^^U. M'agradava en vermell, tan simple com això.

Què més? Què més?... tenia en ment alguns canvis més, canvis en la distribució... però, faci el que faci, sempre hi ha quelcom que em tira endarrere... mala sort! Suposo que la cosa quedarà així fins que, en un altre moment de lucidesa, em doni per canviar-ho aaaaaaaaaaaltra vegada tot. Vés a saber.

De moment, passaré per Mixpod i reajustaré la música, jijiji.

Espero que entengueu el perquè d'aquests canvis... al cap i a la fi, encara que el Tubercle vesteixi de seda, Tubercle queda... no? Jejeje, i tant. Per aquest motius (i molts més que no venen al cas)... SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


... i parlant de seda ...

P.D: Potser no havíeu vist encara però... a l'icona web (aquell dibuix que surt al costat del nom de la web, en la pestanya del navegador)... hi surt en Shuu!!! >w<. Quin gran dia quan vaig descobrir com fer-ho!! Aaaaaaaaah, tanta felicitat no hauria de ser legal XD.

Comentaris

  1. Nalataia magraden molt els canvis!
    Percert ja fa temps que et volia demana el teu correu msn y si ten facebook també.
    Et dono els meus, Gem_pink_power@hotmail.com
    Gemma Da Conceiçao
    Espero Que ens pugem parla mes per allà. :D Ja et donare al de la meva germana.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda