GranOtaku2011 - Dia 2 segona part

Hola, minna-saaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!! Tot bé? Què tal els dies de pluja?! A mi m'han anat de conya: no he fet res de res!! o molt poc... en fi, que ja som a mes de Juny i toca GranOtaku2011!!

Sóc conscient que ho estàveu esperant amb candeletes, així que no us faré patir més, aquí ho teniu, tot just sortit del foc ^^... que vagi de gust!!


Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

- Groaaaaaaaaaaaaaaar!!
XD

Comentaris

  1. Proposo que en alguna entrada fessis un dibuix o com a mínim descripció física dels personatges ( no sé si ho has fet en algun altre lloc)... potser ja existeixen ( vull dir com a personatges de còmics), però així potser els dummies en còmics podriem seguir el fil i no perdren's quan apareix el segon personatge! ( només em queda clar el personatge de la Nalataia i la Kireko, i tot i així encara tinc dubtes de la seva semblança amb el món real...)
    Elvira

    ResponElimina
  2. Noia, no es que siguis dummie... es que no en tens ni idea XD... si no estàs ficada en aquest món, difícilment podràs saber com són. En tot cas, busca'ls al Google, jejeje

    ResponElimina
  3. Pero Natalia que hasta yo me pierdo... ¬¬

    ResponElimina
  4. ...me has enganyado...este ya me lo había leido...¬¬. Y la paliza a Don patch? Me lo prometiste!!!! TT_TT Que deje a Zoro en paz, eresss malaaaaaaaaa.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda