Desmotivació: de debò?

Ho-la Tuberclets i Tuberclets! Com estem? Cansats de la primavera? Avorrits de la primavera? Aprimaverats de tanta primavera? Jo també... i més, que em toca passar-la al Jardí. A les Deesses dono gràcies per tenir Internet... ara sí... ara no... ara sí... arano. Tot serà que acabi aquesta entrada demà, des de casa. Tant és.

A veure, ahir estava summament avorrida, navegant sense destí final quan, per casualitat i per fortuna, el cercador d'imatges del google em va sorprendre amb això:



I la Nalataia va pensar "Vés per on, però si és en Sebas-chan >w<... aah, i en Ciel. Però també en Sebas-chan!! >w<". Total, que en vaig buscar uns quants (que n'hi havia a patades) i, triant-los a consciència, us els porto en exclusiva per a vosaltres!!! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!! (va! va! ho podeu dir, "Nalataia, ets la canya!!", "Gràcies, gràcies")... 3, 2, 1... ignition!!

- Kuroshitsuji






 Molt bé, no ho puc evitar... algú està jugant amb mi i el meu destí, algun dia havia de passar. Som-hi... ehem... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAI OMÁ QUE RICOOOOOOOOOOO! He dit.


Aquesta és gran, MOOOOOOOOOLT gran XD.







I aquí ho deixem amb les de Kuroshitsuji. N'hi havia pàgines i pàgines, almost inacabable, però de ilusión no se vive!! Així que, ROUND TWO: CARTELLS RANDOM!

- Monkey D.Luffy& Roronoa Zoro



- Hibari Kyouya




- Sawada Tsunayoshi


Totalment cert, mira sinó els vampirs de "Crepuscúl"... brillen!!

- Kanda Yuu & Allen Walker


- Jasdevi



- Edward Elric


- Kurosaki Ichigo & Tessai Tsukabishi


- Zaraki Kenpachi & Nnoitora Gilga


Ja us dic ara que jo els guanyo a tots dos XD... i el que ve a continuació... també.
 
- Ichijou Takuma


Aquest és molt bo... i totalment verídic. No es que en Takuma brilli constantment peroooooooò... té més caché que certs vampirs herbívors de certa pel·lícula, el nom de la qual rima a la perfecció amb aquella part de la nostra anatomia que es usada per a desfer-nos dels residus interns... ehem.

- Russia


El vídeo d'aquest moment és incomparable a res que hàgiu vist anteriorment; si l'emetessin les cadenes de televisió, marcaria un abans i un després. Sense dubte.

I això és tot. A veure, me n'he deixat alguns, cartells que són quelcom semblant a una broma personal; no els hi hauríeu trobat la gracia, jeje. M'hagués agradat fer l'entrada ahir però tenint en compte com estava el servidor... bé... ¬¬... tenint la WI-Fi pública aquí al costat (literalment!! tenim el router a dins la taquilla!!!) i encara anem amb xarxa telefònica... colla d'in*****.

Apa, jo marxo... que sembla que un dels "peixos grossos" ha decidit passar-se per aquí, a "observar"... ja ne~~~~~~~~e! El cielo esta enladrillado, ¿quién lo desenladrillará? El desenladrillador que lo desenladrille... MOLT MACO SERÀ!!!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

No sé perquè la gent diu que l'Undertaker fa grima... però si és super kawaii >w<;... eh! qui ha dit això?!! XD

P.D: Efectivament, l'entrada ha estat editada des de casa però, afortunada de mi, surt com a publicada del dia 17.05.2011. Misteris d'Internet. Millor per a mi. Apa.

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda