La sopaboba ja no és el que era

Una Tubercle, fa poc, em va dir que estava una mica desconnectada del bloc... i no li faltava raó. No. Però es que hi ha tan poc a dir... i el que es pot dir, no ha de ser escrit aquí. Bé, potser una part si, jeje. A veure, ja sabeu que sempre m'estic queixant que la meva germana em pressiona quan estic a l'ordinador perquè ella també vol estar-hi (normal)... doncs bé, des de el dimarts no més!¡ ja tinc portàtil! Siiiiiiiiiiiiii!¡ Visca!¡... ara només falta que em portin el router Wi-Fi i llestos! per fi podré escriure des de la meva habitació! Ara el problema el tindré amb la distància que ens separa a mi i a la cuina: ella té el meu te ¬¬... potser podria obrir un passadís entremig... serà qüestió de fer-ho sense que la meva germana se'n adoni... de moment, amb això del portàtil nou, encara estic una mica perduda: falten coses per configurar, falta entendre com funciona més de la meitat del sistema XD, falta decidir (de manera definitiva i, que consti, ÉS MOLT IMPORTANT) quin serà el fons d'escriptori perquè porti donant-li voltes tres dies i encara no tinc el definitiu, falta aclimatar-me a el meu nou ratolí (si, aquell tan lleig que ve de fàbrica i que no m'agrada gens ni mica... però no cal patir, que en tinc un d'USB, je), falta aclimatar-me a escriure contrasenya (perquè si, en tinc una, i no, MAI la podríeu endevinar, mwahahaha) i falta, falta... molt.

Mmmmh, vaja...やれ やれ... ja sabia jo que hi havia poc o res a dir. Bé, doncs per fer-vos l'entrada menys avorrida (perquè ho ha estat...) us deixo alguns "regalets", jijiji. 



aquest home no ens fallarà mai XD... i jo em pregunto, tindrà en Yusa Koji debilitat pels personatges ambigus?



super duet! m'encanta la manera en com les seves veus s'harmonitzen. け~~~~~~~~~~え!

 

... un Taj-Mahal de color negro... XD

No ho puc evitar, el de la Mare Teresa de Calcuta és superior a mi, jajajaja... i com diria ella "Siempre con una sonrisa"... ai, vull dir "SOU TOTS MOLT MACOS!". Adéu!


Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!
Nya~~~~~~~~~~~~~~a!

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda