Bleach 305 - Delusion Roars! Hisagi, Towards the Hot Springs Inn!

Sé que volia explicar-vos alguna cosa important que m'ha passat... però no hi ha manera, així que us deixo un capítol de Bleach (l'últim que ha sortit) en el que veurem a un Hisagi una mica mmmmh... emocionat? exageradament emocionat? És bo, és bo XD





Pot ésser que, en algun moment, no es vegi del tot bé. És a dir, que imatge i so no vagin a l'hora... mira, no faig miracles XD.

En fi, això és tot (ostres! si que és curta l'entrada avui, no? doncs si, resulta que encara haig d'anar a llançar les escombraries... i fa fred, com més aviat ho faci millor). Si no rieu durant el capítol, es que NO sou Tubercles ¬¬... i, igual que la Rangiku li diu a en Hisagi que és tot un gentleman, jo us dic que ... SOU TOTS MOLT MACOS! Adeeeeeeeeeeeeeeeéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


Jajajaja, te pillé... XD

Comentaris

  1. eeii!!

    Que passa que ens hem posat tots d'acord per abandunar temporal ment els blogs?

    (yo deu fe com 2h que he renubat y dema si tinc inspiracio encara em keda el supertohoshine,, u.u)

    Buenu, nose que dirte, em miraria el capitol que as penjat pero yo encara estik pels primers y buff,, no vull treureli emocio.

    Be dons,, que ya nose que mes dirte,, tot be per alla?
    Fa tanta fred com aqui? :O

    Segurament si =3
    haha
    un petonas!!

    Appaa Ciaaaoo~~!

    Att: Nami

    ResponElimina
  2. No Tuberclets, no. No es tracta d'haver abandonat el bloc, es que estic en procés de canvi, de "mudanza" per dir-ho d'alguna manera... a més, no hi ha gaire a dir, però espero poder escriure alguna cosa, per poca que sigui, entre demà i divendres... no desespereu, que aviat em tindreu per aquí!¡ Molt petonets Tuebrcles... i si, SOU TOTS MOLT MACOS!¡

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda