1ra entrada... setembre del 2010

Hola  Tubercletes i Tuberclets ^^. No gaire cosa, la veritat. Només escric per fer-vos saber que no us tinc abandonats, simplement no he escrit a causa de la calor. Si, una excusa lletja, ho sé. Però així són les coses. La qüestió és que, demà, comença l'escola de nou i volia donar el meu condol a totes les Tubercles i tots els Tubercles a qui els tocarà, de nou, seure a les aules. A part d'això, dir-vos que, a partir d'ara, tindré més temps per escriure, sobretot el matí... és a dir, els matins que tingui lliure, claro está ^^.

Pel que fa a les notícies sobre el nou canal del 3xl, que se de bona tinta que molts espereu... res de nou, de moment. Espero (i desitjo) que surti alguna cosa nova... o, com a mínim, que sigui capaç de trobar-la, encara que tampoc em faig gaire il·lusions, al cap i a la fi, d'aquí 13 dies s'estrena el canal. No crec que ens sorprenguin amb res nou. No obstant, ho intentaré ^^.

Què més, què més?¿ Doncs poca cosa. La vida resulta molt tranquil·la quan saps que no has de tornar a l'escola, tot i que ho trobo a faltar... la rutina, vull dir. M'agradava, això de tenir horaris, horaris concrets. Ara... bé, la cosa és diferent. També en tinc, però ni de lluny com abans, ni tan organitzats!¡ No, i ara, jajajaja.

Mato el temps de moltes maneres... i una d'elles és amb Idhun. Potser no coneixeu els llibres, les de "Memòries d'Idhun", vull dir. Us els recomano, en català o en castellà, tant és. La noia que els ha escrit es diu Laura Gallego García... i és un petit geni (bé, petit, petit... no exactament... però ja m'enteneu). De debò, us agradaran. Jo els estic rellegint... i, com més estona passo amb ells, més ganes tinc d'aparèixer a Idhun quan em llevo al matí. Però el que no pot ser, no pot ser. I mira que m'agraden poc, les serps. Però en Kirtash... això ja són figues d'altre paner ^^. En fi, no us dic res més, els haureu de llegir jiji. N'hi ha tres i són fantàstics, sobretot el tercer. Meravellós.


























Ho sento, no he trobat una imatge millor. Pel que es veu, aquesta foto està treta d'un llibre de la biblioteca XD jejeje.


























Parlant de biblioteques... jejeje.



























I l'últim. Per a vosaltres ^^.

Doncs apa. Això és tot. Espereu notícies meves aviat, petitones i petitons meus... i ja sabeu que SOU TOTS MOLT MACOS!¡ Dwwwwwwwww!¡

Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!!



- Mmmmmmmmmh... Mestre, ajudi'm.

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda