Avui.....JUGUEM!!¡¡

Hola Tuberclets estimaaaaaaaaaaats!!¡¡ Com esteu?¿ Bé?¿ Es que no doneu senyals de vida...i això em preocupa XD..si, si. En fi, us explicaré què volia fer i llestos.
No estic segura d'haver-ho explicat però els Reis Mags van portar a la mama i al papa el joc de "El Profesor Layton y la Caja de Pandora". Resulta que hi ha jocs moooolt interessants i, alguns d'ells, es poden fer sense necessitat de Nintendo DS (sobretot si saps on trobar-ne la solució i les imatges XD). La cosa es que ha pensat en deixar-vos algun dels jocs per aquí, a veure si els sabeu fer ^^. Per començar, heu de saber que n'hi ha de diversa dificultat: 20, 25, 30, 35...picarats (i que són els picarats?¿ ah, misteri. Pregunteu-li al senyor que es va inventar la parauleta XD).
Bé doncs, per començar us en poso tres: un de 20, un de 30 i un de 35. No us desespereu si no surten. Són senzills, sobretot si penseu que sempre hi ha truc. Evidenment no podré posar-ne cap d'aquells de moure blocs i coses així perquè, com és evident, no el podrieu fer ^^...així que els jocs que us deixaré aquí, seran enigmes...toma, toma, toma!!¡¡ XD.
Comencem:
20 picarats
"Quatre parelles s'asseuen en un restaurant per a gaudir d'un fabulos dinar. Tots els comensals estan asseguts al costat de les seves parelles o davant seu.
- Els Jones s'asseuen al costat del passadís.
- El senyor del bigoti, el Sr. O'Connor, s'asseu al costat de la seva esposa.
- El Sr. Lambert s'asseu davant de la seva dona.
Amb aquesta informació, pots deduir ón s'asseu la Sra. Hadley?"


30 picarats
"Mentre viatges en tren, un senyor t'ensenya un dibuix que està fent.
- Mira, si aquest dibuix te una area total de 10 unitats, quina és la proporció de núvols i cel? "

35 picarats
"Tens quatre cavalls que corren a velocitats diferents. Per arribar del punt A al punt B, triguen 1, 2, 4 i 6 hores respectivament .
Un dia, decideixes traslladar tots els teus cavalls de A a B. No obstant, tan sols pots moure dos cavalls cada cop i has de tornar amb un dels cavalls a buscar els altres. Tenint en compte que la teva velocitat està limitada a la del cavall més lent que portis, quin és el mínim d'hores que et costarà moure tots els cavalls de A a B?"



  
Apa doncs, macos i maques, aquí ho teniu. M'importa ben poc el temps que trigueu, el que importa es que ho penseu (només diré que, amb els dels cavalls vaig estar-hi dies, i al final, em van haver de dir la solució ^^U). Així que ja sabeu, demostreu que sou més llestos que la Mare!!¡¡ Que vagi mooooooooooooolt bé!!¡¡ I ja sabeu que SOU TOTS MOOOOLT MACOS!!¡¡ Dwwwwwwwwwww!!¡¡


Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!!

Ànims!!¡¡

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda