Expedient Nalataia 1.0 --> Fotos de París I



Aquesta és l' Òpera de París. Era un lloc impressionant. Va ser un dels llocs q més ens va agradar a tots tres.

Tot era luxe i estava molt ben conservat. Vam fer-hi una visita per dins i vam trobar una biblioteca, quelcom petita, quelcom acollidora. Hi havia diversos llibres de cant i molts arxius amb partitures.
Vam poder estar en una de les llotjes. Desde allí es podia veure el pati de butaques i tmb la famosa làmpara q cau a la peli del Fantasma de la Òpera.








Aquesta és una d les gàrgoles q decoraven una d les xemeneïes q hi havia a un dls salons de l' Òpera.
Eren unes xemeneïes molt àmplies, a més, el saló era enorme, tant, q la xemeneïa del costat contrari es veïa petita, petita.













Aquesta és l' aranya q penja al bell mig del teatre. És aquella q cau a la pel·lícula de El Fantasma de la Ópera.n Era molt gran, xo no vaig trobar q fes gaire llum. El pati de butaques tmb era impressionant, a més, veure tant butaca folrada de vermell, tenia el seu encant.










El famós Moulin Rouge!!!................personalment, una merdeta. No és res de l'altre món. Tmb s'ha d dir q vam anar-hi de dia, xo vaja, q no impressiona tant com diuen. Aixó si, està ben acompanyat........tot al voltant són sex shops.
El Sena!!!! És maco........i no fa pudor. La foto prén un angle curiós, vès q hi farem, ja ls tinc jo aquests tics, jejeje
L'Arc del Triomf..............altre cosa q no impressionava ni la meitat del q semblava.







Passava el mateix mb ls Camps Elisis: no eren gran cosa, diguem q, en certa manera, era una cosa així com Passeig de Gràcia xo a lo béstia, molt més llarg....................Per cert, i com a curiositat, allà a París, l'Fnac no té secció d llibres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és un escàndol, a mi i, una mica més m'agafa un atac d cor...........¬¬ com es pot tenir a l'Fnac sns ni un llibre!!!! Unbelivable.
























Fàntastica i meravellosa, la Torre Eiffel s'alça implacable sota el cel de París.
Crec q va ser el millor q vaig tenir el gust d visitar, exceptuant, potser, la Villete o el q seria el Museu de la Ciència d'allà molt xo q molt gran.
Vaig pujar fins a dalt de tot de la Torre i la vista era espectacular. Tant si ets a dalt, com a sota de la Torre......quedes completament paralitzat davant d tanta immensitat.
Weno, aixó és tot d moment.................en el pròxim Expedient Nalataia....MÉS!!!!!!!!!!
Ja ns llegirem!!! Ciao!!!

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda