...Disney...--> espera q no trigaré gaire....

Weno mb una miketa d sort, passaré una semaneta a París...la ciutat de l'amor...la ciutat de la llum...la ciutat de Disneyland...com punyetes es digui.
La veritat m'hagués agradat q hi anéssim tots, xo no ha estat possible...com ha dit la Kumba - cada any anem adjuntant a una altra persona -...L'any q ve en serem quatre, i el pròxim...amb una mika d sort...serem els cinc.
La meva Nyma m'ha portat d'Egipte unes piràmides molt xules...li vaig demanar ls de debó, xo no ha pogut ser...bé, en realitat, li vaig demanar una foto d ls piràmides de Gizeh...xo la meva petitona sembla q no ho va entendre prou.....tot i així li agraeixo de debó ls piràmids, xq m'han fet molta ilusió, en realitat, tan aviat com he arribat a casa ls he posades a l'estanteria on hi tink la foto amb la Kumba i el Pacahuet.
Kireko, gràcies xl mando dl vídeo...pots estar trankila, q el cuidaré com si es tractés d la personeta + important x mi...xq com m'has dit x telèfon, si l'haig d cuidar com si fóssis tu ¬¬...potser ja estaria trenkat jejejejejejje.
Toni, gràcies x tota la currada, de debó, sns tu...el viatge nomes seria un somni, xq ni la Kumba nim jo hauriem pogut fer el q tu...ja saps q el nostre nivell no arriba a tant.......sobretot el meu jejejeje.
Kumba....t'estimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ja ns llegirem!!!!! Sayonara

Comentaris

  1. Hola!!
    Per fi m'he passat pel teu blog... ja no et pots queixar, eh!!!!
    Gràcies per la teva sinceritat!!! I per la teva comprensió!!! I per la teva paciència!!!
    Com ja us vaig dir ahir, us trobava molt a faltar!
    Ara ja, la mirada està posada en el que espero que sigui un meravellós viatge a París i Disneyland!!! Segur que anirà de conya!!! I ho he preparat pq ens ho mereixem els 3! Per això ho he fet!
    Res més a afegir... Una abraçada!!!! TTM!!!
    Toni.

    ResponElimina
  2. ei per fi jo tambè he mirat el teu blog!
    ja se sap q sok una mika manta, jejeje
    nomès et vull dir una cosa:
    testimo moltissim!
    ets genial
    una abraçada
    laia

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda